Om mig

Om mig

Jag är proffisionellt redovisningskunnig.

Det är mig Mona Hermansson som ni möter när ni kontaktar Ekopoolen. Jag har trettio års lång erfarenhet av olika arbetsuppgifter inom ekonomi. Innan jag startade Ekopoolen har jag arbetat som ekonomichef, controller och redovisningsansvarig. Jag har även utbildat egenföretagare och ekonomiassistenter i redovisning. De branscher jag befunnit mig i är redovisningsbyråer, Hotell och restaurang koncerner och internationella kemiska Industrier. Jag har arbetat med allt ifrån småföretag till stora koncerner.

Vad säger mina kunder

Jag känner en stor trygghet och tillit till Mona. Har haft henne som revisor under några år. Kan varmt rekomendera henne.


#Ulrika Myhr

Massör och inspiratör

När Mona har hand om mina papper tillhörande redovisningen, blir jag trygg och lugn. Hon finns alltid till hands snabbt via telefon, mail eller sms. Så anlita henne om ni söker proffisionell hjälp.


#Peter Larsson

Restaurangägare

När jag anlitade Mona för hjälp med min redovisning, så var det det bästa jag gjort, nu vet jag att det blir rätt och riktigt till skatteverket. Så är hon också alltid vänlig och tillmötesgående.


#Stefan Pettersson

Hantverkare

Kontakta oss

Följ oss på sociala medier


Har F-skattsedel

+(46)0708-265189

mona@ekopoolen.com